Hotel Green Palms

Lansdowne
Hotel Green Palms Öne Çıkan Resim
Hotel Green Palms İç Mekan
Hotel Green Palms Yerinde Yemek
Hotel Green Palms Yerinde Yemek
Hotel Green Palms Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Hotel Green Palms
Deriya Khal , Lansdowne

Lansdowne bölgesindeki Hotel Green Palms misafirlere dağda, Gandhi Parkı ve Bhulla Tal Lake ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shree Sidhbali Tapınağı ile 22,7 mi (36,5 km) ve Palain River ile 26,8 mi (43,1 km) mesafede.

Mozaic yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

18 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x