Hotel GranView Garden Okinawa

Güney Okinawa, Tomigusuku
Hotel GranView Garden Okinawa Genel
Hotel GranView Garden Okinawa Genel
Hotel GranView Garden Okinawa Öne Çıkan Resim
Hotel GranView Garden Okinawa Dış Mekan
Hotel GranView Garden Okinawa Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel GranView Garden Okinawa
3-82 Toyosaki Güney Okinawa, Tomigusuku

Hotel GranView Garden Okinawa misafirlere Tomigusuku bölgesinde, plaj yakınında, DMM Kariyushi Aquarium ve Ashibinaa Okinawa Outlet Alışveriş Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ile 5 mi (8 km) ve Tomari Limanı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Ryushun Saishoku Doko misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

168 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Dört Kişilik Oda, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x