Hotel Grand Sal

Wieliczka
Hotel Grand Sal Genel
Hotel Grand Sal Genel
Hotel Grand Sal Öne Çıkan Resim
Hotel Grand Sal Dış Mekan
Hotel Grand Sal Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Grand Sal
Park Kingi 7 , Wieliczka

Hotel Grand Sal konaklamanızda Wieliczka bölgesinde, tarihi bölgede, Wieliczka Tuz Madeni yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Main Market Square ile 9,1 mi (14,7 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x