Hotel Grand Boulevard

Jammu & Kashmir Ski, Durgjan
Hotel Grand Boulevard Öne Çıkan Resim
Hotel Grand Boulevard Dış Mekan
Hotel Grand Boulevard Oda Manzaraları
Hotel Grand Boulevard Lobi
Hotel Grand Boulevard Oda
Hotel Grand Boulevard
Ghat no 10 Boulevard, Dal lake Jammu & Kashmir Ski, Durgjan

Srinagar bölgesindeki Hotel Grand Boulevard konaklamanızda, Dal Gölü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nehru Park ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kathi Darwaza ile 1,1 mi (1,7 km) ve Pir Dastgir Sahib ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Luxury Oda
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x