Hotel Grand Arena

Rawalpindi
Hotel Grand Arena Öne Çıkan Resim
Hotel Grand Arena Dış Mekan
Hotel Grand Arena İç Mekan
Hotel Grand Arena İç Mekan
Hotel Grand Arena İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Grand Arena
Opposite High Court, Main Grand Trunk Rd Near DHA-I , Rawalpindi

Hotel Grand Arena misafirlere Rawalpindi merkezinde, Bahria Hayvanat Bahçesi ile 4 mi (6,5 km) mesafede ve The Raja Bazaar ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Milenyum Üniversitesi Okulu ile 4,7 mi (7,5 km) ve Butterfly Valley Golf & Country Club ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6 ve 10.3 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 100 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Room
Royal Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x