Hotel Gran Sagitario

Son Carrió
Hotel Gran Sagitario Genel
Hotel Gran Sagitario Genel
Hotel Gran Sagitario Öne Çıkan Resim
Hotel Gran Sagitario Dış Mekan
Hotel Gran Sagitario Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Gran Sagitario
Carrer des Falciot, s/n , Son Carrió

Ciutadella de Menorca bölgesindeki Hotel Gran Sagitario misafirlere deniz kıyısında, Strand Cala Santandria ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Playa Cala Blanca ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Macarella Plajı ile 10,6 mi (17 km) ve Torre des Castellar ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Gran Sagitario Buffet yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir.

Misafirler için 98 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 1 child)
Süit
Süit
Süit
Süit (2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x