Hotel Golfo del Sole

Maremma, Follonica
Hotel Golfo del Sole Genel
Hotel Golfo del Sole Genel
Hotel Golfo del Sole Genel
Hotel Golfo del Sole Genel
Hotel Golfo del Sole Genel
Image More +77 fotoğraf
Hotel Golfo del Sole
Via Don Sebastiano Leone, 65 Maremma, Follonica

Hotel Golfo del Sole misafirlere Follonica bölgesinde, deniz kıyısında, ex Tony's ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Tomboli Follonica Eyalet Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel San Leopoldo Kilisesi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Amedeo Modigliani Şehir Sanat Galerisi ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

42 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Follonica bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1313 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (Modern)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Modern)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x