Hotel Gokul Palace Udaipur

Udaipur
Hotel Gokul Palace Udaipur Genel
Hotel Gokul Palace Udaipur Öne Çıkan Resim
Hotel Gokul Palace Udaipur Dış Mekan
Hotel Gokul Palace Udaipur Dış Mekan
Hotel Gokul Palace Udaipur Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Hotel Gokul Palace Udaipur
Behind HDFC Bank, Sukher , Udaipur

Udaipur bölgesindeki Hotel Gokul Palace Udaipur konaklamanızda, Bharatiya Lok Kala Müzesi ve Srinathji Temple ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pichola Gölü ile 5,5 mi (8,9 km) ve Şehir Sarayı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x