Hotel Goethehof

Gastein Vadisi, Bad Gastein
Hotel Goethehof Genel
Hotel Goethehof Genel
Hotel Goethehof Genel
Hotel Goethehof Öne Çıkan Resim
Hotel Goethehof Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Goethehof
Bahnhofplatz 2a Gastein Vadisi, Bad Gastein

Hotel Goethehof misafirlere Bad Gastein bölgesinde, golf sahasına yakın, Gastein Kayak Merkezi ve Felsentherme Spa yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Bad Gastein Şelalesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Stubnerkogel Teleferiği ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Orania Stüberl, Hotel Goethehof misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x