Hotel Godwin

Güney Bombay, Bombay
Hotel Godwin Genel
Hotel Godwin Genel
Hotel Godwin Genel
Hotel Godwin Öne Çıkan Resim
Hotel Godwin Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Godwin
41, Garden Road Colaba Güney Bombay, Bombay

Hotel Godwin misafirlere Bombay (Kolaba) bölgesinde, Front Bay ve Colaba Causeway yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Hindistan Geçidi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Juhu Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Terrace Top Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x