Hotel Globo Suite

Ponente Riviera, Italian Alps
Hotel Globo Suite Öne Çıkan Resim
Hotel Globo Suite Dış Mekan
Hotel Globo Suite Dış Mekan
Hotel Globo Suite Oda Düzeni
Hotel Globo Suite Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Hotel Globo Suite
Via Bartolomeo Asquasciati, 2 Ponente Riviera, Italian Alps

Hotel Globo Suite misafirlere Sanremo merkezinde, Piazza Colombo ve Ariston Tiyatrosu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Giardini Medaglie D'oro Sanremesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Yacht Club Sanremo ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

46 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x