Hôtel Ginkgo

Atlantik Kıyı Şeridi, Quimper
Hôtel Ginkgo Öne Çıkan Resim
Hôtel Ginkgo Dış Mekan
Hôtel Ginkgo Dış Mekan
Hôtel Ginkgo Dış Mekan
Hôtel Ginkgo Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Hôtel Ginkgo
1 Rue du Chanoine Moreau Atlantik Kıyı Şeridi, Quimper

Hôtel Ginkgo Quimper merkezinde, Quimper Seramik Müzesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Departmental Breton Museum ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saint-Corentin de Quimper Katedrali ile 1,5 km ve Benodet Plajı ile 16,7 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Comfort
Comfort Oda (bed accessible only via staircase)
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Süit, Teras, Bahçe Manzaralı (Prestige)
Premium
Premium Oda, Bahçe Manzaralı (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x