Hotel Gilgal

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Hotel Gilgal Genel
Hotel Gilgal Genel
Hotel Gilgal Genel
Hotel Gilgal Genel
Hotel Gilgal Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Gilgal
7 Nes Ziona Street Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Hotel Gilgal misafirlere Tel Aviv merkezinde, Ben Yehuda Sokağı ve Jerusalem Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gordon Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Rothschild Bulvarı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için plazma televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tel Aviv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x