Hotel Gilfer

Puebla
Hotel Gilfer Genel
Hotel Gilfer Genel
Hotel Gilfer Genel
Hotel Gilfer Genel
Hotel Gilfer Öne Çıkan Resim
Image More +18 fotoğraf
Hotel Gilfer
Av 2 Oriente #11, Colonia Centro Entre 5 de mayo y 2 Norte , Puebla

Hotel Gilfer misafirlere Puebla merkezinde, Poblano de Arte Virreinal Müzesi ve Şekerciler Sokağı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Africam Safari ile 12,1 mi (19,4 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan El Pasaje yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 92 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x