Hotel George Sand

Provence (bölge), La Seyne-sur-Mer
Hotel George Sand Genel
Hotel George Sand Öne Çıkan Resim
Hotel George Sand Dış Mekan
Hotel George Sand Yerinde Yemek
Hotel George Sand Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Hotel George Sand
164 Rue Georges Lahaye Provence (bölge), La Seyne-sur-Mer

Hotel George Sand misafirlere La Seyne-sur-Mer (Les Sablettes) bölgesinde, Sablettes Plajı yakınında ve Plage de Mar Vivo ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Toulon Limanı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Giens Yarımadası ile 26,5 mi (42,7 km) mesafede.

Yemek servisi için George Sand ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x