Hotel Gemma

Ischia Island, Casamicciola Terme
Hotel Gemma Genel
Hotel Gemma Öne Çıkan Resim
Hotel Gemma Dış Mekan
Hotel Gemma Dış Mekan
Hotel Gemma Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hotel Gemma
Via Castiglione, 3 Ischia Island, Casamicciola Terme

Hotel Gemma misafirlere Casamicciola Terme bölgesinde, plaj yakınında, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Castiglione Termal Parkı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Gaeta Körfezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

29 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x