Hotel Gautam Garden

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Gautam Garden Öne Çıkan Resim
Hotel Gautam Garden Dış Mekan
Hotel Gautam Garden Dış Mekan
Hotel Gautam Garden Dış Mekan
Hotel Gautam Garden Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Gautam Garden
Pokhara-26, Backpackers Inn Road Sedi Height Gandaki Zone, Pokhara

Hotel Gautam Garden misafirlere Pokhara bölgesinde, plaj yakınında ve Phewa Lake ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ratna Mandir Tapınağı ile 2 mi (3,2 km) ve Barahi Tapınağı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Gautam Garden misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ev
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x