Hotel Gateway Grandeur

Kuzey Batı Hindistan, Guwahati
Hotel Gateway Grandeur Genel
Hotel Gateway Grandeur Genel
Hotel Gateway Grandeur Öne Çıkan Resim
Hotel Gateway Grandeur Dış Mekan
Hotel Gateway Grandeur Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Gateway Grandeur
G.S. Road Christianbasti Kuzey Batı Hindistan, Guwahati

Hotel Gateway Grandeur misafirlere Guwahati merkezinde, Guwahati Çay Müzayede Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kamakhya Tapınağı ile 6 mi (9,7 km) ve Nehru Stadyumu ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Florentine ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x