Hotel Gasthof Sternen

Freiburg Region, Geisingen
Hotel Gasthof Sternen Genel
Hotel Gasthof Sternen Genel
Hotel Gasthof Sternen Genel
Hotel Gasthof Sternen Öne Çıkan Resim
Hotel Gasthof Sternen Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Gasthof Sternen
Ringstraße 2 Freiburg Region, Geisingen

Geisingen bölgesindeki Hotel Gasthof Sternen misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Danube River ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Blumberg Demiryolu Müzesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sauschwänzlebahn ile 13,8 km (8,6 mil) ve Tuna Nehri Kaynağı ile 17,1 km (10,6 mil) mesafede.

Hotel Gasthof Sternen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x