Hotel Gasthof Koch

Lahn Nehri Vadisi (bölge), Daaden
Hotel Gasthof Koch Genel
Hotel Gasthof Koch Genel
Hotel Gasthof Koch Öne Çıkan Resim
Hotel Gasthof Koch Dış Mekan
Hotel Gasthof Koch Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Gasthof Koch
Mittelstraße 1-3 Lahn Nehri Vadisi (bölge), Daaden

Hotel Gasthof Koch misafirlere Daaden merkezinde, In den Kampen Kayak Merkezi ve Skilift Altenseelbach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Rothaar Mountains Nature Park ile 6,7 mi (10,8 km) ve Kurpark ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Restoranda Hotel Gasthof Koch misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x