Hotel Garni Hennesburg

Eisenach
Hotel Garni Hennesburg Genel
Hotel Garni Hennesburg Genel
Hotel Garni Hennesburg Genel
Hotel Garni Hennesburg Genel
Hotel Garni Hennesburg Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Garni Hennesburg
Kleine Neustadt, 12 , Eisenach

Eisenach bölgesindeki Hotel Garni Hennesburg konaklamanızda, Thuringian Forest Nature Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Predigerkirche ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wartburg Şatosu ile 3 mi (4,9 km) ve Thuringian Ormanı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x