Hotel Gardenija

Opatija Riviera, Opatija
Hotel Gardenija Genel
Hotel Gardenija Genel
Hotel Gardenija Öne Çıkan Resim
Hotel Gardenija Dış Mekan
Hotel Gardenija Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Gardenija
Maršala Tita 83 Opatija Riviera, Opatija

Opatija bölgesindeki Hotel Gardenija konaklamanızda, Angiolina Parkı ve Opatija Limanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Lido Beach ile 0,2 mi (0,3 km) ve Açık Hava Yaz Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 72 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x