Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa

Kinki (bölge), Sano
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa Dış Mekan
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa Dış Mekan
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa İç Mekan
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa
1-3-51 Nakamachi Kinki (bölge), Sano

Izumisano bölgesindeki Hotel Garden Palace & Kansai Airport Spa misafirlere banliyöde, Myokoji Temple ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Rinku Pleasure Town Seacle alışveriş merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Rinku Premium Outlets alışveriş merkezi ile 2,7 km (1,7 mil) ve İzumisano Açık Hava Pazarı ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin Japon mutfağı alanında uzman restoranı 日本料理 和み misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca, ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
City Dört Kişilik Oda, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Buzdolabı
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x