Hotel Gamma

North Adriatic Coast, Marcon
Hotel Gamma Genel
Hotel Gamma Öne Çıkan Resim
Hotel Gamma Dış Mekan
Hotel Gamma Dış Mekan
Hotel Gamma Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Gamma
Viale Trento Trieste 53/55 North Adriatic Coast, Marcon

Marcon bölgesindeki Hotel Gamma konaklamanızda, Golf Club Villa Condulmer ve Sile Nehri Bölge Doğa Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grand Canal (Büyük Kanal) ile 11,9 mi (19,2 km) ve Venedik Limanı ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x