Hotel Gallo Cedrone

Valtelline Vadisi, Valdisotto
Hotel Gallo Cedrone Genel
Hotel Gallo Cedrone Genel
Hotel Gallo Cedrone Genel
Hotel Gallo Cedrone Genel
Hotel Gallo Cedrone Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Hotel Gallo Cedrone
Via Bucellina, 8 Valtelline Vadisi, Valdisotto

Valdisotto bölgesindeki Hotel Gallo Cedrone konaklamanızda, Bormio Kayak Alanı ve Bormio 2000 - Cimino Kayak Teleferiği yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 7 mi (11,2 km) ve Sole Vadisi ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Ristorante Gallo Cedrone yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Valdisotto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults 1 Child)
Room
Superior Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x