Hotel Galles

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Galles Öne Çıkan Resim
Hotel Galles Dış Mekan
Hotel Galles Dış Mekan
Hotel Galles Yerinde Yemek
Hotel Galles Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Hotel Galles
Via G. Verdi 176 North Adriatic Coast, Jesolo

Hotel Galles misafirlere Jesolo (Faro) bölgesinde, Faro Plajı ve Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Adventure Golf ile 0,7 mi (1,2 km) ve Caribe Bay ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda Hotel Galles misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 51 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Family Oda, Teras
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x