Hotel Galles

Milano
Hotel Galles Genel
Hotel Galles Genel
Hotel Galles Genel
Hotel Galles Genel
Hotel Galles Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Hotel Galles
Piazza Lima 2 , Milano

Hotel Galles misafirlere Milano (Merkez İstasyonu) bölgesinde, Teatro Elfo Puccini ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza Gae Aulenti ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Milano Katedrali ile 2,9 km ve Teatro alla Scala ile 3 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için La Terrazza ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 201 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Milano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2282 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x