Hotel Galaxias

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi
Hotel Galaxias Genel
Hotel Galaxias Öne Çıkan Resim
Hotel Galaxias Dış Mekan
Hotel Galaxias Kahvaltı
Hotel Galaxias Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Hotel Galaxias
Parala Agion Panton Teselya Ve Merkez Yunanistan, Delphi

Hotel Galaxias misafirlere Delphi bölgesinde, plaj yakınında ve Ionian Sea ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Galaxidi Denizcilik Müzesi ile 7,4 mi (12 km) ve St. Nikolas Kilisesi ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, Zemin Kat
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Economy
Economy Apart Daire, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x