Hotel Gabarda & Gil

Serra De Tramuntana, Palmanova
Hotel Gabarda & Gil Genel
Hotel Gabarda & Gil Genel
Hotel Gabarda & Gil Genel
Hotel Gabarda & Gil Genel
Hotel Gabarda & Gil Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Hotel Gabarda & Gil
Roses Bermejo, 26 Palma Nova Serra De Tramuntana, Palmanova

Hotel Gabarda & Gil konaklamanızda Calvia bölgesinde, plaj yakınında, Palma Nova Plajı ve Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Puerto Portals Marinası ile 3 km (1,8 mil) ve Cala Mayor Plajı ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Hotel Gabarda & Gil misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x