Hotel G Yangon

Yangon Region
Hotel G Yangon Genel
Hotel G Yangon Genel
Hotel G Yangon Genel
Hotel G Yangon Genel
Hotel G Yangon Genel
Image More +48 fotoğraf
Hotel G Yangon
5 Alan Pya Pagoda Street , Yangon Region

Hotel G Yangon konaklamanızda Yangon merkezinde, Bogyoke Pazarı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Junction City Alışveriş Merkezi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sule Pagoda ile 1,5 km ve Yangon Belediye Merkezi ile 1,6 km mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Good
Good Room
Greatest
Greatest Room
Room
Great Room
Room
Greater Room (Double/Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x