Hotel G.S.

Siberia, Novokuznetsk
Hotel G.S. Öne Çıkan Resim
Hotel G.S. Dış Mekan
Hotel G.S. İç Mekan
Hotel G.S. Kahvaltı
Hotel G.S. Yerinde Yemek
Image More +52 fotoğraf
Hotel G.S.
Pionerskiy 21A Siberia, Novokuznetsk

Novokuznetsk bölgesindeki Hotel G.S. konaklamanızda, Novokuznetsk Yerel Kültür Müzesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Novokuznetsk Skaz Kukla Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Novokuznetsk Jeoloji Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Novokuznetsk Dram Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x