Hotel Fuile e Mare

Orosei Körfezi, Sas Linnas Siccas
Hotel Fuile e Mare Genel
Hotel Fuile e Mare Genel
Hotel Fuile e Mare Genel
Hotel Fuile e Mare Öne Çıkan Resim
Hotel Fuile e Mare Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Fuile e Mare
Loc. Fuile 'e Mare, Cala Liberotto Orosei Körfezi, Sas Linnas Siccas

Orosei bölgesindeki Hotel Fuile e Mare misafirlere körfez yakınında, Spiaggia Sas Linnas Siccas ile Spiaggia Fuile 'e Mare 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Spiaggia Marzellinu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Spiaggia di Porto Corallo ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x