Hotel Francis

Kuzey Meksika, Culiacan
Hotel Francis Öne Çıkan Resim
Hotel Francis Dış Mekan
Hotel Francis Dış Mekan
Hotel Francis Kahvaltı
Hotel Francis Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Francis
Escobedo Poniente Poniente 135 Primer Cuadro Kuzey Meksika, Culiacan

Hotel Francis misafirlere Culiacan merkezinde, Belediye Sarayı yakınında ve Tespih Çeken Meryem Ana Katedral Bazilikası ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plazuela Alvaro Obregon ile 0,4 mi (0,6 km) ve Sinaloa Sanat Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Hotel Francis misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

50 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x