Hotel Fragile

Ciutadella de Menorca
Hotel Fragile Öne Çıkan Resim
Hotel Fragile Dış Mekan
Hotel Fragile Dış Mekan
Hotel Fragile Dış Mekan
Hotel Fragile Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Fragile
Carrer del Roser , Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca bölgesindeki Hotel Fragile konaklamanızda, Roser Kilisesi ve Palau Saura yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Cala Macarella Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) ve Palau Martorell ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Fragile Gastro Bar yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Room 1)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda (Room 2)
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Kısmi Deniz Manzarası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Room 5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x