Hotel Fortebraccio

Apennine Mountains, Montone
Hotel Fortebraccio Genel
Hotel Fortebraccio Genel
Hotel Fortebraccio Genel
Hotel Fortebraccio Öne Çıkan Resim
Hotel Fortebraccio Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Fortebraccio
Via Dei Magistrati 11 Apennine Mountains, Montone

Montone bölgesindeki Hotel Fortebraccio konaklamanızda Montone Tarihi Kenti ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Laghi di Faldo ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Tiber River ile 1,9 mi (3,1 km) ve Santa Maria della Reggia Kilisesi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Comfort Oda
Room
Standard Apart Daire
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x