Hotel Fonte Velha

Minho, Ponte da Barca
Hotel Fonte Velha Genel
Hotel Fonte Velha Genel
Hotel Fonte Velha Genel
Hotel Fonte Velha Öne Çıkan Resim
Hotel Fonte Velha Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Fonte Velha
Rua Plácido de Vasconcelos Minho, Ponte da Barca

Hotel Fonte Velha misafirlere Ponte da Barca merkezinde, Ponte da Barca Köprüsü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Mosteiro De Bravaes ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parque Nacional da Peneda-Geres ile 6,8 mi (10,9 km) ve Rio Vez Parkı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x