Hotel Florida Park

Costa Del Maresme, Santa Susanna
Hotel Florida Park Genel
Hotel Florida Park Genel
Hotel Florida Park Öne Çıkan Resim
Hotel Florida Park Dış Mekan
Hotel Florida Park Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Florida Park
Avenida del Mar 17 Costa Del Maresme, Santa Susanna

Hotel Florida Park misafirlere Santa Susanna bölgesinde, plaj yakınında, Levante Plajı ve Santa Susanna Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lloret de Mar Plajı ile 8,7 mi (14 km) ve Tossa de Mar Plajı ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 354 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve bide.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Double/Twin
Double/Twin room balcony sea/pool views
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon (2 adults + 1 children)
Triple
Triple Room balcony sea/pool views (2 adults + 1child)
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon (3 adults)
Double
Double Single Use sea/pool views
Family
Family Oda (3 adults + 1 child)
Family
Family Oda (4 adults)
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda (2 adults + 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x