Hotel Florencio

Sant Antoni de Portmany
Hotel Florencio Genel
Hotel Florencio Genel
Hotel Florencio Genel
Hotel Florencio Genel
Hotel Florencio Genel
Image More +34 fotoğraf
Hotel Florencio
Carrer Soledat, 38 , Sant Antoni de Portmany

Hotel Florencio misafirlere Sant Antoni de Portmany bölgesinde, plaj yakınında, San Antonio Kilisesi ve Caló des Moro ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İbiza Limanı ile 10,5 mi (17 km) ve Playa de Talamanca ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 89 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Premium
Premium Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x