Hotel Flora

Cagliari
Hotel Flora Genel
Hotel Flora Genel
Hotel Flora Öne Çıkan Resim
Hotel Flora Dış Mekan
Hotel Flora Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Flora
Via Sassari, 45 , Cagliari

Cagliari bölgesindeki Hotel Flora misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Capitol Arte Contemporane ile San Michele Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cagliari Limanı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Poetto Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cagliari bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Süit, Teras
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x