Hotel Flamingo Resort

Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula
Hotel Flamingo Resort Genel
Hotel Flamingo Resort Genel
Hotel Flamingo Resort Genel
Hotel Flamingo Resort Genel
Hotel Flamingo Resort Genel
Image More +156 fotoğraf
Hotel Flamingo Resort
SS 195, Km 33,800 Santa Margherita Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula

Pula bölgesindeki Hotel Flamingo Resort konaklamanızda Is Molas Golf Club ve Giovanni Patroni Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Baia Chia Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Laguna di Nora Akvaryumu ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan I Coralli yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 180 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (I Nidi Deluxe)
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit
Room
Süit, Jakuzi (Suite I Nidi)
Room
Family Oda (Executive)
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x