Hôtel Firstname Bordeaux

Bordo
Hôtel Firstname Bordeaux Genel
Hôtel Firstname Bordeaux Öne Çıkan Resim
Hôtel Firstname Bordeaux Dış Mekan
Hôtel Firstname Bordeaux Dış Mekan
Hôtel Firstname Bordeaux Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hôtel Firstname Bordeaux
14 Rue Claude Bonnier , Bordo

Hôtel Firstname Bordeaux Bordo merkezinde, Musee des Beaux-Arts ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hotel de Ville Palais Rohan ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Place des Quinconces ile 1,6 km ve Bordeaux Ulusal Operası ile 1,7 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Le Bada ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 147 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Park Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit (Collector)
Süit
Süit (First)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x