Hotel Fiescherblick

Batı İsviçre, Grindelwald
Hotel Fiescherblick Öne Çıkan Resim
Hotel Fiescherblick Dış Mekan
Hotel Fiescherblick Dış Mekan
Hotel Fiescherblick Dış Mekan
Hotel Fiescherblick Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Fiescherblick
203 Dorfstrasse Batı İsviçre, Grindelwald

Hotel Fiescherblick misafirlere Grindelwald merkezinde, Pfingstegg Teleferiği ve First Teleferiği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Mystery Rooms ile 13 mi (20,9 km) ve Eiger ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant Fiescherblick ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için golf sahası bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Çatı Katı (Loft)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x