Hotel Ferdinando II

Napoli
Hotel Ferdinando II Öne Çıkan Resim
Hotel Ferdinando II Dış Mekan
Hotel Ferdinando II Dış Mekan
Hotel Ferdinando II Dış Mekan
Hotel Ferdinando II Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Ferdinando II
Piazza Carlo III 59 , Napoli

Hotel Ferdinando II size Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ve Napoli Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Molo Beverello Limanı ile 3 mi (4,8 km) ve Castel dell'Ovo ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x