Hotel Fazenda Santa Helena

Brazópolis
Hotel Fazenda Santa Helena Genel
Hotel Fazenda Santa Helena Genel
Hotel Fazenda Santa Helena Genel
Hotel Fazenda Santa Helena Genel
Hotel Fazenda Santa Helena Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Hotel Fazenda Santa Helena
Estrada da Serrinha Km 4 , Brazópolis

Brazópolis bölgesindeki Hotel Fazenda Santa Helena konaklamanızda, Pesca na Montanha Ekoloji Parkı ile 19,9 mi (32 km) ve Santa Rita de Cassia Tapınağı ile 21,6 mi (34,7 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Ulusal Haberleşme Enstitüsü ile 22,1 mi (35,6 km) ve Delfim Moreira Tarih Müzesi ile 25,8 mi (41,4 km) mesafede.

Hotel Fazenda Santa Helena misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Koloniyel stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (VIP)
Room
Standard Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda (VIP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x