Hotel Europa

İtalya Gölleri, Varese
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Genel
Hotel Europa Öne Çıkan Resim
Hotel Europa Dış Mekan
Hotel Europa Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hotel Europa
Piazza Beccaria 1 İtalya Gölleri, Varese

Hotel Europa misafirlere Varese merkezinde, Corso Matteotti yakınında ve Broletto Avlusu ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lugano Gölü ile 8,5 mi (13,8 km) ve Estensi Bahçeleri ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman olan restoranı Ristorante Birbante misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x