Hôtel et Spa du Castellet

Provence (bölge), Le Castellet
Hôtel et Spa du Castellet Genel
Hôtel et Spa du Castellet Genel
Hôtel et Spa du Castellet Genel
Hôtel et Spa du Castellet Genel
Hôtel et Spa du Castellet Genel
Image More +49 fotoğraf
Hôtel et Spa du Castellet
3001 Route des Hauts du Camp Provence (bölge), Le Castellet

Le Castellet bölgesindeki Hôtel et Spa du Castellet misafirlere kırsal bölgede, Sainte-Baume Regional Natural Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Paul Ricard Pisti ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Toulon Limanı ile 21 mi (33,8 km) ve Calanques Ulusal Parkı ile 20,5 mi (32,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Christophe Bacquié yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 kapalı yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Le Castellet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3122 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Prestige)
Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit
Suite
Suite Exception

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x