Hotel Estelou

Languedoc Sahili, Sommieres
Hotel Estelou Genel
Hotel Estelou Öne Çıkan Resim
Hotel Estelou Dış Mekan
Hotel Estelou Dış Mekan
Hotel Estelou Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Estelou
297 avenue de la Gare Languedoc Sahili, Sommieres

Sommieres bölgesindeki Hotel Estelou misafirlere tarihi bölgede, Sommieres Turizm Danışma Bürosu ve Roc de Massereau Adventure Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chateau de Villevieille ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chateau des Hospitaliers Şaraphanesi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Hotel Estelou misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Süit
Design
Design Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x