Hotel Esperos

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Troulos
Hotel Esperos Öne Çıkan Resim
Hotel Esperos Dış Mekan
Hotel Esperos Dış Mekan
Hotel Esperos Dış Mekan
Hotel Esperos Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Esperos
Skiathos Troulos Teselya Ve Merkez Yunanistan, Troulos

Hotel Esperos misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Platanias Plajı ve Marathiá Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Koukounaries Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Vromolimnos ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Hotel Esperos misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LED televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x