Hotel Erica

Trentino Ski East, Italian Alps
Hotel Erica Genel
Hotel Erica Genel
Hotel Erica Genel
Hotel Erica Genel
Hotel Erica Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Erica
LOCALITA STAVA Trentino Ski East, Italian Alps

Hotel Erica misafirlere Tesero bölgesinde, dağda, Fiemme Vadisi ve Latemar Kayak Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dolomit ile 7,3 mi (11,7 km) ve Caldaro Gölü ile 28,2 mi (45,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 34 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x