Hotel Emperor Palms at Karol Bagh

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh Öne Çıkan Resim
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh İç Mekan
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh İç Mekan
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh İç Mekan
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
Hotel Emperor Palms at Karol Bagh
15 A-7, W.E.A., Karol Bagh Opp New Bloom School near Metro Stn Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Emperor Palms at Karol Bagh konaklamanızda Yeni Delhi merkezinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sir Ganga Ram Hastanesi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Laxminarayan Tapınağı ile 3,8 km (2,4 mi) ve Gurudwara Bangla Sahib ibadet evi ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Emperor misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Premium Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x